Regler

• Mänskliga rättigheter gäller i Sverige, likväl på Atletklubben. Detta innebär att flickor och pojkar är jämnställda.
  • Är ni sist ut ur lokalen så stänger ni fönster och dörrar efter er. Släck även lyset.
  • Häng tillbaka vikterna efter er.
  • Barn under XX år får ej vistas i lokalen.
  • Träningskort är obligatoriskt och personligt. Endast en person går in per kort. Kommer ni i grupp så måste alla logga in sig.
  • Rökning förbjuden.
  • Max 100kg på smithmaskinen.
  • Inga ytterskor i lokalerna.
  • Visa hänsyn till varandra.
  • Torka rent runt träningsstationen efter er med papper och tillhörande rengöringsmedel som finns i lokalen.
  • Var rädd om utrustningen i lokalerna.
  • All träning i MAK:s lokaler lyder under riksidrottsförbundets regler. Överträdelse ger automatisk avstängning. Reglerna hittar ni på http://www.rf.se.
  • Den som tränar, har skylldighet att själv ta reda på övriga regler, som gäller i och utanför lokalen.
  • Överträdelse av Atletklubbens regler ger avstängning och återtagande av träningskort.